Online reserveren vanaf heden!

De Biljartacademie start nu met online reserveren voor Carambole biljarten en Pool biljarten. Telefonisch, Whatssapp of SMS reserveren wordt niet meer geacepteerd.

We helpen u graag als er iets niet duidelijk is. U kunt ook bij de biljartacademie op locatie zelf uw nieuwe reservering plaatsen.

 

Voor de Pool gelden nieuwe tarieven. 

Poolen met een voucher van Social Deal, Wow deal of volle spaarkaart wordt u een borg van € 10,00 berekend die verrekend wordt met uw verbruik tijdens het poolen. Indien u niet komt vervalt deze borg. Een reservering annuleren kan tot 24 uur voor de reserveringstijd.In het poolgedeelte staan 4 grote pool voor zowel recreatieve als gevorderde spelers in een mooie en sfeervolle setting.

In het poolgedeelte staan 5 grote pool voor zowel recreatieve als gevorderde spelers in een mooie en sfeervolle setting.Een lekker hapje eten zoals bv een heerlijke pizza uit eigen keuken of even rustig zitten met een drankje? Of live naar bv Formule 1 kijken op 1 van de 2 grote tv schermen? Neem gerust plaats in de prachtige en ruime sportsbar van De Biljartacademie!


Voor de liefhebbers van carambolebiljart zit je bij De Biljartacademie perfect, maar liefst 6 matchtafels en 6 gewone carambolebiljarts aanwezig.