Ons poolcafe is een must voor de echte liefhebbers van poolbiljart, bij ons is iedereen welkom, van beginneling tot professional, iedereen van heinde en ver weet intussen ons poolcafe te vinden, bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel en doen ons uiterst best om hierin steeds te verbeteren, net als in pool geldt ook hier stilstand is achteruitgang!

 

Naast gelegenheid bieden voor recreanten bieden wij ook voor de serieuze spelers mogelijkheden om deel te nemen aan heuse competities zowel regionaal als landelijk,  momenteel behoren wij tot 1 van de grootste clubs van Nederland met maar liefst 14 actieve teams!

 

 

Poolcafe The Hustler is vernaamd naar de bekende poolfilm uit 1961 'The Hustler' met Paul Newman in de hoofdrol, met een vervolg 25 jaar later 'The Color Of Money' met wederom Paul Newman zijnde als de oude rot in het vak die Tom Cruise de kneepjes van het 'hustlen' leert.

 

 

 

In ons Poolcafe bevinden zich:

 

- 5 9ft Pooltafels

- 2 6ft Pooltafels

- 1 English pool

 

Voor een gezellig potje darts kun je bij ons ook prima terecht!

Ook aan de flipperfanaten onder ons is gedacht, lekker ouderwets flipperen op een echte flipperkast, waar vind je ze tegenwoordig nog?